За IronCode

, За IronCode

Информация за Нас

Тази жилищна сграда е творение на JAS Studio.

Студиото е създадено през 2006 година от архитект Жаклин Митова и оттогава завършва редица проекти за жилищни, обществени сгради, интериорни проекти и конкурси.

Един от първите свои върхове екипът покорява през 2013 година, когато получава номинация за съвременна архитектура Mies Van Der Rohe за проекта си в СО Прибой, гр.Варна, а през 2015 година взима награда за Сграда на годината за „Специализирана Очна Болница“, гр.Варна.

Тези сгради са гордостта на JAS Studio и представлява явно доказателство за оригиналността и възможностите на архитект Жаклин Митова и нейния екип.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ЖЕЛАЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ АПАРТАМЕНТ?

Вземете апартамент в Св. Св. Константин и Елена директно от строителя.

Irone Code Ви предлага апартаменти ново строителство в Св. Св. Константин и Елена. Пет уникални жилища са разположени по едно на всяко ниво с възможност за паркиране на етажа.

Сградата разполага със собствен подземен паркинг с 40 броя паркоместа и 18 външни места за паркиране. Предвидени са места за зареждане на електромобили, паркинг за велосипеди, видео наблюдение и контрол на достъпа, детска площадка и беседка с барбекю.

Инвеститори

“Света Петка Инвестмънт” е създадена през юни 2013г. Тя се субсидира от дейността на специализираните в офталмологията Очни клиники и Болница „Света Петка“.

Целта на фирмата инвеститор е да създава високотехнологични сгради, отговарящи на съвременните тенденции в архитектурата. Такава сграда е Очна Болница „Света Петка“- гр. Варна. Тя е построена според днешните критерии на архитектурата. Не напразно спечели приза „Сграда на годината 2015“в сферата на здравеопазването.

Бъдещите намерения на фирмата инвеститор „Света Петка Инвестмънт“е да създава на изключителни, съвременни и качествени сгради, отговарящи на потребностите на хората в настоящето.

, За IronCode