Iron Code Ви предлага апартаменти в Св. Св. Константин и Елена директно от строителя.  Сградата е вдъхновена от историята на мястото и от вълшебната морска панорама. Затова архитектурата ѝ е различна, неповторима и магнетична. Тя носи кодът на силата в нас.

Нашите апартаменти ново строителство в Св. Св. Константин и Елена Ви предлагат да изберете своя нов път. Да откриете нов подход в средата на живот и качеството на обитаване.

Iron Code ще Ви вдъхнови да помечтаете за един по-съвършен свят и да го почиствате. Морете и неговата вълшебна история са тук и са готови да Ви приветстват във Вашия нов дом.

 

Къде се намира Iron Code?

Местоположението е уникално – по пътя за „Свети Свети Константин и Елена“, в непосредствена близост до двореца Евсиноград, на един от най-красивите склонове към морето.

Iron Code разполага с малко на брой жилища, с големи помещения и всички удобства. Всеки един апартамент е подобен на еднофомилната къща, която бихте построили за семейството си.

Сградата е разделена на три входа и по този начин на един етаж има не повече от 3-4 апартамента. Разнообразието от жилища, с различен брой спални, Ви дава възможност за избор. Всички апартаменти ново строителство в Св. Св. Констанин и Елена са ориентирани към вътрешен двор. Той е богато озеленен с изложение юг – югоизток и панорама към морето. Морето е част от панорамата на Железния Код.

 

Какво трябва да знаете за Iron Code?

Вътрешният двор е предвиден за достъп само от собствениците на Железния Код. Предвиден е детски кът, беседка с барбекю, зелени площи, пергола със зеленина и пейки за почивка. Отделена е зона за свободното време на живущите.
В подземния паркинг има места за автомобилите на всички живущи и възможност за второ паркомясто за всеки апартамент. Предвидени са и няколко колонки за зареждане на електромобили и хибриди. От стълбищната клетка ще имате пряка връзка с жилището, в което живеете.

 

Интериор

Нашите апартаменти ново строителство в Свети Свети Констатин и Елена Ви предлагат простор и високо качество на обитаване.

  • Дневните пространства са с площ от 20 до 100 кв.м.;
  • Спалните са големи около 12-25 кв.м;
  • За апартаментите с три спални са предвидени дрешници и втора баня към родителската спалня;
  • Всички жилища имат килер и перално помещение;
  • Големите апартаменти имат по две бани;
  • Предвидена е шумоизолация между жилищата.

 

Екстериор

Сградата е решена с модерни и луксозни материали. Фасадите са от тънкостенна керамика, на конструкция с топлоизолация от каменна вата 10 см, в комбинация от силиконова мазилка върху топлоизолационна система. Тухлите са Винербергер,

  • Размери на стаите
  • Дневни зони: от 20 до 100 кв.м;
  • Спални: от 12 до 25 кв.м;
  • Бани: от 4 до 10 кв.м.